Onze school

Steeds meer jongeren ontdekken wat ondernemen zo leuk en aantrekkelijk maakt. Op Heldring Business School leer je alles over het ondernemerschap: creativiteit, flexibiliteit, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Heldring Business School is een school waar Den Haag op zat te wachten.

Wil je weten wat onze school zo bijzonder maakt? Ervaar het zelf en ontvang een rondleiding en / of bezoek de online Open Dagen

Business School

De school waar Den Haag op zat te wachten.

Steeds meer jongeren ontdekken wat ondernemen, of je dit nu bij een baas of voor jezelf doet, zo leuk en aantrekkelijk maakt. Zelfstandig je doelen bepalen, verantwoordelijkheid dragen, nieuwe ideeën bedenken en samenwerken, het zijn stuk voor stuk eigenschappen die bij ondernemerschap horen en bij deze tijd passen.
Je vindt ondernemers tegenwoordig echt overal terug: in de handel, de dienstverlening, horeca en – steeds vaker – in de zorg. En de verwachting is dat dit aantal alleen nog maar zal toenemen.

Leer alles over het ondernemerschap

Op Heldring Business School leer je alles over het ondernemerschap: creativiteit, flexibiliteit, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. ‘Gewoon’ Engels spreken maar ook business English, jezelf succesvol presenteren, businessplannen schrijven en in gesprek gaan met de bank. Vanaf de bovenbouw zijn er twee profielen om uit te kiezen: Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn. In jaar 3 en 4 werk je samen met Haagse ondernemers en kan je ervaring opdoen in de praktijk.

Positieve, ambitieuze mensen

Aan het eind van de rit zijn onze leerlingen positieve, ambitieuze mensen die stevig in hun schoenen staan en houden van aanpakken. Alles waar de wereld vandaag zo’n behoefte aan heeft. En waar zij zelf de rest van hun leven plezier en profijt van zullen hebben.

 

Heldring Business School is een school waar Den Haag op zat te wachten. En jij misschien ook wel.

 

Wij zijn een school voor de ondernemers van morgen.