Onze school

Steeds meer jongeren ontdekken wat ondernemen zo leuk en aantrekkelijk maakt. Op Heldring Business School leer je alles over het ondernemerschap: creativiteit, flexibiliteit, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Heldring Business School is een school waar Den Haag op zat te wachten.

Wil je weten wat onze school zo bijzonder maakt? Ervaar het zelf en bezoek de online Open Dagen:

29 januari 2022: 11.00 - 13.00 uur

9 februari 2022: 18.30 - 20.30 uur

Ervaar het zelf

Ervaar zelf wat onze school zo bijzonder maakt. Dit kan via een fysieke rondleiding op onze school of doe mee aan onze online Open Dag.

Aanmelden Rondleiding

Kom op 28 januari, 1 of 8 februari kennismaken met een rondleiding op onze school.

Aanmelden online Open Dag

Kun je niet aanwezig zijn bij de fysieke rondleiding? Of wil je ook aanwezig zijn bij de online Open Dag? Meld je dan (ook) aan voor een van onze online Open Dagen op 29 januari of 9 februari

• Zaterdag

• 29 januari 2022