Onze school

Steeds meer jongeren ontdekken wat ondernemen zo leuk en aantrekkelijk maakt. Op Heldring Business School leer je alles over het ondernemerschap: creativiteit, flexibiliteit, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Heldring Business School is een school waar Den Haag op zat te wachten.

Wil je weten wat onze school zo bijzonder maakt? Ervaar het zelf en ontvang een rondleiding en / of bezoek de online Open Dagen

Docent Nederlands 2e graads (0,6-1,0 fte)

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan als Docent Nederlands op een business vmbo-school? Dan zijn wij op zoek naar jou! (Solliciteren naar een deel van deze vacature mag ook.) 

Over de school
Heldring Business School is een kleine, gezellige en interconfessionele school. We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de theoretische leerweg/mavo aan. Een team van enthousiaste en bevlogen collega’s zet zich iedere dag in voor een goede sfeer, een positief klimaat en bruisend en ondernemend onderwijs. 

Een ontwikkeling die op dit moment een grote rol speelt in ons onderwijs is het uitbouwen van ons business concept, waarbij leerlingen alles leren over het ondernemerschap. Onze leerlingen ontwikkelen creativiteit, flexibiliteit, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. Aan het eind van de rit zijn onze leerlingen positieve, ambitieuze mensen die stevig in hun schoenen staan en houden van aanpakken. Alles waar de wereld vandaag zo’n behoefte aan heeft.

Wie zoeken we?
Voor onze school zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en bevlogen docent Nederlands die met veel plezier en humor onze leerlingen weet te motiveren en enthousiasmeren. Vind jij het een uitdaging om het vlammetje voor leren bij onze leerlingen aan te wakkeren, ons onderwijs verder te ontwikkelen en het businessconcept in je lessen te verweven? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Jouw profiel
– Je hebt affiniteit met de doelgroep (BBL/KBL/TL);
– Je vindt het belangrijk dat leerlingen de mogelijkheden en kansen krijgen om zich optimaal te ontwikkelen;
– Je werkt vanuit een positieve basishouding waarbij je ook kijkt wat er ‘achter’ gedrag zit;
– Je verweeft ICT en activerende werkvormen binnen je onderwijs;
– Je weet leerlingen en collega’s te boeien met ondernemende lessen;
– Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer.

Wat bieden wij?
– Een goede begeleidingsstructuur voor startende en/of nieuwe docenten;
– Een bevlogen team met hart voor onze leerlingen; 
– Salaris conform CAO Voortgezet Onderwijs;
– Bij aantoonbare geschiktheid is een aanstelling in LC bespreekbaar;
– Arbeidsmarktoelage van 7,5%, per kwartaal uitgekeerd.

Solliciteren
Heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Sandor Stuut, teamleider. Dit kan telefonisch op nummer: 06-81031141. Uiteraard kan er ook direct worden gesolliciteerd via: stu@heldringbs.nl